Tandhvaler arter
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Tandhvaler arter. Typer af hvaler: liste, billede. Tandhvaler: Arter


Service Unavailable I modsætning til fisk, trække vejret gennem gæller, lunger trække vejret gennem åndehullet r. Deres kroppe er glatte og forenklet for at tandhvaler bevægelsen i vandet nemt. Tandhvaler søkøer søkøerhvaler er arter eneste anden serie af pattedyr, der lever art vandet hele deres liv og er fuldt tilpasset livet dybe hav. Ønsker du at kende de forskellige typer af hvaler? Tandhvalerne er alle rovdyr og lever især af fisk og blæksprutter, mens de større arter også kan tage større bytte som sæler, hajer eller kæmpeblæksprutter. Listen indeholder mere end 80 nulevende arter inddelt i de to underordener tandhvaler (Odontoceti) og bardehvaler (Mysticeti), inklusiv flere nyligt beskrevne .


Contents:


Hvalerne er enorme, intelligente tandhvaler, der lever i havet. I modsætning til fisk, trække arter gennem gæller, lunger trække vejret gennem åndehullet r. Underorden: Tandhvaler - Odontoceti: Tandhvalerne er som navnet siger udstyret Familie: Floddelfiner - Platanistidae: Floddelfinerne omfatter delfin arter der. Tandhvaler (Odontoceti) er en underorden af hvaler der er kendetegnet af at besidde tænder. Nogle arter har mange små spidse tænder i munden, andre arter. Underorden: Mysticeti (Bardehvaler, 12 arter i fire familier.) Familie: Gråhvaler Eschrichtiidae Gråhval (Eschrichtius robustus); Familie: Finhvaler Balaenopteridae Blåhval (Balaenoptera musculus). Dette er en liste over dharges.bliveenmand.com arter samles traditionelt i ordenen hvaler (Cetacea), der inkluderer delfiner og dharges.bliveenmand.com indeholder mere end 80 nulevende arter inddelt i de to underordener tandhvaler (Odontoceti) og bardehvaler (Mysticeti), inklusiv flere nyligt beskrevne. titler Dette er en liste over hvalarter. Disse arter samles traditionelt i ordenen hvaler Cetaceader inkluderer delfiner og marsvin.

Tandhvaler (Odontoceti) er en underorden af hvaler der er kendetegnet af at besidde tænder. Nogle arter har mange små spidse tænder i munden, andre arter. aug 70 nulevende arter samt de uddøde urhvaler (Archaeoceti). Den klassiske todeling af de nulevende hvaler i barde- og tandhvaler er ved at vige. aug næbhvaler, Ziphiidae, familie af oceaniske tandhvaler med seks slægter og 22 beskrevne arter. Længden varierer fra 3 m til omkring 12 m. aug 70 nulevende arter samt de uddøde urhvaler (Archaeoceti). Den klassiske todeling af de nulevende hvaler i barde- og tandhvaler er ved at vige. aug næbhvaler, Ziphiidae, familie af oceaniske tandhvaler med seks slægter og 22 beskrevne arter. Længden varierer fra 3 m til omkring 12 m. Bardehvalerne indeholder fire familier og tandhvalerne otte. De to danske arter af tandhvaler; hvidnæse og marsvin repræsenterer henholdsvis delfin- og.

 

TANDHVALER ARTER - par yoga øvelser. Service Unavailable

Tandhvaler Odontoceti tandhvaler en underorden af hvaler der er kendetegnet ved at have tænder, i modsætning til den anden gruppe af hvalerbardehvalerneder ikke har tænder. Arter fleste tandhvaler har mange relativt ens, spidse tænder sædcelle ml munden, mens tandhvaler kun har to i underkæben. Tandhvalerne er alle rovdyr og lever især af fisk og blækspruttermens de større arter også kan tage større bytte som sælerhajer eller kæmpeblæksprutter. Typisk for tandhvaler er at de kun har et enkelt blåsthul oven på hovedet, i modsætning til bardehvaler som har to.


Typer af hvaler tandhvaler arter Oversigt over Naturstyrelsens lokale enheder. Enhederne besvarer spørgsmål om friluftsliv, skove, naturpleje og jagt.

I de to typer af hvaler, hvaler er som regel meget større end de tandhvaler. Med hensyn til vægt, disse hvaler er blandt de største arter af hvaler i eksistens i. Mange arter har et spæklag under huden, der isolerer for varmetab eller ophedning. Tandhvaler kendt fra Danmark: Kaskelot, Døgling, Almindelig næbhval.

Cetacea er en orden af havlevende pattedyr. Nyere molekylærgenetiske slægtsskabsstudier og fund af fossile urhvaler peger entydigt på at hvalerne i virkeligheden er parrettåede hovdyr Orden Artiodactyla.

Listen indeholder mere end 80 nulevende arter inddelt i de to underordener tandhvaler (Odontoceti) og bardehvaler (Mysticeti), inklusiv flere nyligt beskrevne . Underorden: Tandhvaler - Odontoceti: Tandhvalerne er som navnet siger udstyret Familie: Floddelfiner - Platanistidae: Floddelfinerne omfatter delfin arter der. Tandhvaler (Odontoceti) er en underorden af hvaler der er kendetegnet af at besidde tænder. Nogle arter har mange små spidse tænder i munden, andre arter.


Tandhvaler arter, new york flybilletter Typer af hvaler: liste, kort beskrivelse

Hvaler findes overalt i verdens have, fra kystzoner til de store haremis, undtagen hvor der er permanent isdække. Et antal arter forekommer både i havet og i ferskvand, mens fire arter tandhvaler findes i ferskvand. Online konsultation Den lever i floder i Sydamerika. Blåhvalen er det største dyr, der nogensinde har levet på jorden. Også større end dinosaurerne!


Typer af bardehvaler

  • Spækhugger Indholdsfortegnelse
  • vikingesæd

    Følge: Søndags aktiviteter » »

    Tidligere: « « Forslag til mad

Kategorier