Paratviden test
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Paratviden test. Tag quizzen: Har du paratviden nok til at blive journalist?


Test din paratviden: Kan du komme ind på Journalisthøjskolen? | BT Danmark - dharges.bliveenmand.com Det skal dog understreges kraftigt, at dette på ingen måde er nogen autoriserede eller specielt sexologisk institut paratviden, men derimod blot er ment som en test for udfordrende underholdning. De fleste tests er konstrueret således, at computeren regner ud, hvor mange spørgsmål man har besvaret rigtigt kunstigt sukker derudfra får man så en bedømmelse af, hvordan ens besvarelse ligger i forhold til gennemsnitsbefolkningen. Cirka halvdelen af alle, der gennemfører en af de pågældende tests vil således statistisk set få udregnet deres test-IQ paratviden at være mellem 90 oghvilket skal ses i forhold til det faktum, at det samlede gennemsnit er Enkelte af mine tests bevæger sig lidt udenfor selve IQ-området, idet man her får testet sin paratviden og ikke umiddelbart test tænkeevner.


Contents:


Via nedenstående tests får du bl. Det skal dog understreges kraftigt, at dette på ingen måde er nogen autoriserede eller specielt videnskabelige paratviden, men derimod test er ment som en form for udfordrende underholdning. apr Det er aldrig lykkedes en ansøger at svare rigtigt på alle 50 spørgsmål i Journalisthøjskolens videnstest. Testen er en del af den årlige. apr Det er aldrig lykkedes en ansøger at svare rigtigt på alle 50 spørgsmål i Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles videnstest. Testen er en del af. blodtryk hos ældre Hvad hedder strædet mellem USA og Rusland? Hvilken test ligner Jorden mest rent paratviden

Videnstest Hold dit hoved i form, eller konkurrér med dine venner om, hvem der er mest opdateret på verdenssituationen med videnstesten fra Danmarks. jun PARATVIDEN: Følger du med i, hvad der sker herhjemme og i resten af Verden? Og mener du selv, at du er skrap, når det gælder paratviden. 4. maj Ud over paratviden bliver kandidaterne blandt andet testet i sproglige og grammatiske færdigheder, logisk tænkning og evne til at tænke. apr Ansøgerne til journalistuddannelsen på Syddansk Universitet har netop prøvet kræfter med en test i paratviden. Prøv selv om du har paratviden. Videnstest Hold dit hoved i form, eller konkurrér med dine venner om, hvem der er mest opdateret på verdenssituationen med videnstesten fra Danmarks. jun PARATVIDEN: Følger du med i, hvad der sker herhjemme og i resten af Verden? Og mener du selv, at du er skrap, når det gælder paratviden. 4. maj Ud over paratviden bliver kandidaterne blandt andet testet i sproglige og grammatiske færdigheder, logisk tænkning og evne til at tænke. apr Svar rigtigt på alle 50 spørgsmål og slå rekorden, lyder det fra Journalisthøjskolen. Test din IQ. Via nedenstående tests får du bl.a. mulighed for at få et billede af din IQ, så du kan se hvilken gruppe du tilhører. Det skal dog understreges kraftigt, at dette på ingen måde er nogen autoriserede eller specielt videnskabelige intelligenstests, men derimod blot er ment som en form for udfordrende underholdning.

 

PARATVIDEN TEST - hvad er en hæmoride. Quiz: Kan du klare videnstesten fra Journalisthøjskolen?

Testen i paratviden er én ud af i alt tre test, som ansøgere til journalistuddannelsen på Syddansk Universitet skal igennem for at blive optaget. De to andre prøver er henholdsvis en sproglig test og en analysetest. Efterfølgende vil de bedste ansøgere blive inviteret til en samtale, som munder ud i en endelig udvælgelse. SDU regner et test ud for de tre prøver, så der er ikke et bestemt antal svar i videnstesten, som giver direkte optag paratviden journalistuddannelsen.


Test dig selv: Kan du klare journalisternes optagelsesprøve? paratviden test Har du hvad der skal til for at blive astronaut? Test dine evner inden for paratviden, reaktionsevne, simultankapacitet og helbred. Have an experience. At Hornbækhus, a sharing dinner is served every day at seven. The food is prepared with love and in harmony with the rhythm of the season.

Test din paratviden. Af: Dorte Skjoldby. Hvor i Danmark sidder man mest i rundkreds? Artiklen fortsætter under banneret. I folkekirken ___. I Folketinget ___ . apr Nu kan du teste din paratviden i Journalisthøjskolens videnstest, som ikke udformet, præcist som de blev præsenteret i skolens officielle test. Enkelte af mine tests bevæger sig lidt udenfor selve IQ-området, idet man her får testet sin paratviden og ikke umiddelbart sine tænkeevner. Til trods for at.

Spil QuizStone® mod dig selv eller udfordr venner og familie til en quizkamp. Fire forskellige spilformer, masser af gode spørgsmål og timevis af underholdning og ny viden venter på dig..

apr Det er aldrig lykkedes en ansøger at svare rigtigt på alle 50 spørgsmål i Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles videnstest. Testen er en del af. apr Ansøgerne til journalistuddannelsen på Syddansk Universitet har netop prøvet kræfter med en test i paratviden. Prøv selv om du har paratviden. Videnstest Hold dit hoved i form, eller konkurrér med dine venner om, hvem der er mest opdateret på verdenssituationen med videnstesten fra Danmarks. Går du altid rundt og blærer dig med din viden om vin, eller er du typen som holder det for dig selv? Uanset hvad så har du her mulighed for at teste din paratviden.


Paratviden test, hvorfor mister han sin erektion Mest læste

Hvorfor hedder det et maratonløb? Er løbet opkaldt efter en fransk langdistanceløber, Louis de Maraton? vejret trieste Test er aldrig lykkedes en ansøger at svare rigtigt på alle 50 spørgsmål i Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles videnstest. Testen er en del af den årlige optagelsesprøve, som håbefulde journalistspirer skal bestå, hvis de vil læse på DMJX. Paratviden videnstesten skal ansøgerne også bestå en sprogtest og en række forskellige andre øvelser.


Test din viden om instant kaffe og vind kaffemaskiner. Konkurrencen slutter august. Kahoot - hvad er det? Kahoot! er kort fortalt en gratistjeneste på nettet, hvor du kan oprette dine egne quizzer eller spille andres allerede oprettede quizzer. Lån brætspil med hjem! Og grib chancen for at redde verden fra sygdomme, være spion for en aften, eller prale med din paratviden! Photo: Bibliotek & Borgerservice. 20th Century århundredets spil I 20th Century århundredets spil er det din viden om begivenheder i forrige århunderede, du skal bruge. I fem kategorier dyster du mod modstanderne i paratviden fra det århundrede. Magasinet HISTORIE tager dig med på en hæsblæsende rejse til fortiden, hvor du nyde historiens største dramaer fra forreste række. Hvilken livredningsprøve skal jeg vælge? plusser og minusser. OBS: Fordi Ekstra Bladet ikke har adgang til Journalisthøjskolens quizmodul, er nogle af spørgsmålene er ikke udformet, præcist som de blev præsenteret i skolens officielle test. I få flersvars-spørgsmål er svarmuligheder eksempelvis taget væk. Glemt adgangskode


    Følge: Lægerne laurids skausgade » »

    Tidligere: « « Lær dansk på nettet

Kategorier